Τι θα χρειαστούμε:
Για το φύλλο
750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 ποτήρι νερού χλιαρό νερό (ίσως πάρει και λίγο παραπάνω)
1 κουτ. γλυκού κοφτό αλάτι
2 κουτ. σούπας ξίδι
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
Ελαιόλαδο για τα φύλλα
Αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου
Για τη γέμιση
1 κιλό σπανάκι
2 πράσα κομμένα σε ροδέλες μόνο το άσπρο μέρος
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο άνηθο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 αυγά
Ελαιόλαδο
1/2 κιλό φέτα
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη γέμιση
1 κιλό σπανάκι
2 πράσα κομμένα σε ροδέλες μόνο το άσπρο μέρος
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο άνηθο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 αυγά
Ελαιόλαδο
1/2 κιλό φέτα
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι